Nederlands Opleidingsinstituut voor EFT Toepassingen
/

 

 


Gabriëlle Rutten

Gabriëlle Rutten

Arts, Novet gecertificeerde EFT behandelaar, coach, trainer & hoofddocent Novet


Ik ben zeer enthousiast over EFT en wil dat heel graag overbrengen op anderen. Sinds 2003 gebruik ik het dagelijks, zowel voor mezelf als voor anderen. In mijn eigen praktijk doe ik vrijwel uitsluitend Gold Standard EFT en sinds kort ook Optimal EFT. Ik heb namens Novet regelmatig persoonlijk contact met Gary Craig zodat wij (van Novet) je altijd volgens de laatste stand van zaken opleiden, direct van de bron. Ruim 200 mensen heb ik al mogen opleiden. Laat je inspireren door me en ontdek wat EFT voor je kan betekenen zowel privé als zakelijk!Henk van der Veen

Henk van der Veen

Novet gecertifceerde EFT behandelaar, trainer & hoofddocent Novet


Mijn allereerste ervaring met EFT overtuigde me direct van de ongelofelijke effectiviteit om trauma’s aan te pakken en sindsdien ijver ik al weer vele jaren voor de verbreding van het toepassen van EFT d.m.v. boeken, video, introductieworkshops en de Novet opleiding. In mijn behandelsessies werk ik met Gold Standard EFT en vul dat aan met inzichten en technieken uit een groot aantal andere vakgebieden. Sinds kort pas ik ook Optimal EFT toe, ondanks dat deze nieuwste werkwijze van Gary Graig nog volop in ontwikkeling is. Ontdek het zelf, volg workshops of de opleiding en ervaar net als wij hoe krachtig EFT werkt.
Anna Legein

Anna Legein

Kinesioloog, coach, Novet gecertificeerde EFT behandelaar & Novet trainer


Ik heb gewerkt met heel uiteenlopende body-mind technieken. Toen uiteindelijk EFT op mijn pad kwam, was ik enorm verbaasd over de snelheid waarmee deze methode werkte. Het werd meteen mijn belangrijkste zelfhulpmiddel. In mijn praktijk gebruik ik sinds 8 jaar uitsluitend nog Gold Standard EFT en Matrix Reimprinting (EFT in combinatie met 'inner child work'). Hiervoor heb ik 2 redenen: enerzijds werkt EFT diep, mild, snel en blijvend. Anderzijds is de basisvorm zo eenvoudig dat ik hem elke cliënt aanleer als zelfhulpmethode. Het is mijn droom om EFT verder te verspreiden van de scholen tot de gevangenissen. Ik werd Novet Trainer voor Vlaanderen om EFT te kunnen aanleren aan Vlaamse professionals.