Nederlands Opleidingsinstituut voor EFT Toepassingen
/

 

 

Novet geeft in Nederland sinds 2009 opleidingen voor professionele toepassing van EFT met certificatie, supervisie en Masterclasses. Er is inmiddels een snel groeiend netwerk ontstaan van EFT behandelaars door heel Nederland.


Novet staat voor professionaliteit

Novet heeft een zeer gedegen opleiding ontwikkeld voor professionele toepassing van EFT geschikt voor psychotherapeuten, coaches, artsen, psychologen en andere beroepsgroepen die met mensen werken. De professionals die aan alle eisen voldoen worden Novet gecertificeerd EFT behandelaar. Novet draagt, naast certificatie, uiteraard zorg voor adequate jaarlijkse bijscholing en supervisie.

Na certificatie ben je duidelijk en eenvoudig te vinden op de Novet website onder "EFT behandelaren".

Je kunt deelnemen aan de jaarlijkse nascholingen, workshops en evenementen zoals de Masterclass.

Je maakt deel uit van een snel groeiend en actief netwerk van goed opgeleide EFT behandelaren.

Naast de Novet opleiding voor professionele toepassing van EFT, bieden we ook cursussen aan in EFT als zelfhulpmiddel voor mensen die zichzelf willen bekwamen in EFT.

De SKB geaccrediteerde EFT opleiding die door Novet gegeven wordt, is een stevige basis voor het professioneel toepassen van EFT. De Novet gecertificeerde EFT behandelaar biedt zijn cliënt of patiënt een veilige en betrouwbare behandeling waarmee psychologische en lichamelijke klachten, die samenhangen met stress en trauma, succesvol kunnen worden aangepakt.


De Novet opleiding is geaccrediteerd door:

  • SKB: 230 studie-uren / SKB-C
  • NVPA: 230 studie-uren
  • SRVB: 30 punten
  • NBVH: 60 punten bijscholing


Novet ondersteunt Stichting EFT: het Nederlandse platform voor EFT.